InnerNedMeer Aura- en chakrahealing:
Inleiding
Wat zijn aura's en chakra's
Aura- en chakrahealing 2
Aura- en chakramuziekOp zoek naar een therapeut?

: De hulpzoek wijzer :

Kleine advertenties:

Healing van Aura's en Chakra's

Een artikel van Hans van Meteren  Over de auteur 
Over de auteur:[-]
Ik ben webmaster van InnerNed. Als je meer over me wilt weten kun je hier klikken.

Chakra 1Zoals we op de vorige pagina zagen, verdelen tal van energiestromen de levensenergie via de chakra's en energiepunten door het lichaam. Blokkades in deze "verdeelcentra" kunnen leiden tot een verstopping van de chakra's en daarmee tot psychische en fysieke klachten.

Een straalkacheltje

Het geheel kun je vergelijken met een straalkacheltje.
Een straalkacheltje straalt alleen dan warmte uit, als er stroom is, het snoer in orde is en het kacheltje niet defect. Het kacheltje werkt op wisselstroom: één pool levert de stroom, de ander voert hem weer af naar de aarde. Uit veiligheidsoverwegingen moet het kacheltje geaard zijn.

Nu een wat oneerbiedige vergelijking:

Jij bent het kacheltje. Wil je warmte uitstralen, leven, dan zul je in contact moeten zijn met de grote Energiebron. Over de Energiebron zelf hoef je je geen zorgen te maken, die is er. Jouw eigen verantwoordelijkheid zit hem erin om binnen de jou gegeven mogelijkheden te zorgen, dat de verbinding zo goed mogelijk is, dat je jezelf dus goed verzorgt of, als dat eens misloopt, dat je maatregelen neemt om de verbinding te herstellen. En dat mag best met hulp.

Op lichamelijk niveau kan dat betekenen dat je ervoor zorgt zo goed mogelijk te eten, probeert je verslavingen te boven te komen, voldoende en op tijd rust en beweegt.
Op geestelijk niveau, dat je je voedt met goede gedachten, van tijd tot tijd (innerlijke) stilte opzoekt, mediteert.

Verder is het van belang dat je daarbij met beide benen op de grond blijft. Als je gaat zweven (figuurlijk dan) kan er geen sprake meer zijn van een uitwisseling van de energieën die je nodig hebt.

In InnerNed vind je ook informatie over meditatie en een recept voor Bachremedies om je te ondersteunen bij het te boven komen van een verslaving

Een aura- of chakrahealer is iemand die je kan helpen de verbinding met de bron te herstellen. Hij of zij kan blokkades helpen oplossen en daarmee de stroom tussen de chakra's weer vrij maken of de kwaliteit van de verschillende auralagen weer herstellen. Daarmee kunnen geestelijke en lichamelijke klachten worden opgelost.

Een aura- of chakrahealing kan heel goed worden ondersteund met Bachremedies en stenen. Mocht je in behandeling zijn of dat overwegen, vraag dan eens of je healer je kan helpen bij de juiste keuze.


Meer over Aura- en chakrahealing

Inleiding
Wat zijn aura's en chakra's
Aura- en chakrahealing 2
Aura- en chakramuziek


De rubriek Geneeswijzen


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken