InnerNed
Inleiding

Meer van Cora Leder:
Inleiding
De spirituele Moeder
De uil en het gele licht

Meer kunst en inspiratie:
Sandra Boonman
Barbara Heringa: keramiek
Cora Leder: wastekeningen
Marja Hoefsmit - Schilderijen
Erica Hoogstraten
Karin Starmans: schilderijen
Mandala's tekenen
Mooie teksten

Op de site van Cora Leder meer wastekeningen en uitleg over de werking ervanKleine advertenties:

Cora Leder - De uil en het gele licht

De uil en het gele licht

Je bent een hele mooie fijne bloem, maar je stelt je wat klein op ten opzichte van anderen.

In je jeugd was de communicatie nogal zakelijk.

Ook had je te maken met personen die een zekere claim op je legden.

Op dit moment is er een krachtige kosmische hulp voor je, "een zachte roze energie".

Door je voorzichtigheid over alles wat spiritueel is blijf je goed voelen wat echt is en wat niet.

Je hebt de wijsheid van de uil, die rechts staat, maar durft er nog niet echt mee naar buiten te komen. Je zit daar lekker op je nest alles gade te slaan. Je zou jezelf ook wat extra ontspanning kunnen bieden.

In je werk lijkt het wat ongezellig en zie je het soms somber in. Ook kan het zijn, dat je onvoldoende gewaardeerd wordt voor de prestaties die je levert.

Je bent intelligent en hebt een zacht karakter. Kom nu eindelijk eens voor jezelf op.

Je hoeft niet aan de eisen van anderen te voldoen.

Je bent goed precies zoals je bent.

Door je oprechtheid verbind je jezelf met alle licht wat in het geel aanwezig is en je komt in de blijheid.

Daar kun je gelukkig even bij jezelf komen.
Veel Inzicht en Liefde Cora Leder

Kunst en inspiratie:

Sandra Boonman
Barbara Heringa: keramiek
Cora Leder: wastekeningen
Marja Hoefsmit - Schilderijen
Erica Hoogstraten
Karin Starmans: schilderijen
Mandala's tekenen
Mooie teksten

Cora Leder

Geboren in Den Haag, op 22 juli 1951. Vanaf mijn 19e jaar ben ik geboeid geraakt door de paranormale wereld. Het leven is voor mij een echte ontdekkingsreis geworden, waarbij ik zowel mezelf, als het spirituele in mijzelf, heb leren kennen. Hierdoor is het mij duidelijk geworden, dat ik waarnemingen kan doen bij mensen en ze daarmee liefdevol kan helpen. Dit doe ik op een aantal manieren, d.m.v. naamanalyse, kaartlegging of droomverklaring. Bij het magnetiseren of bij een Reikibehandeling, gebruik ik soms edelsteen of mineraal legging.

Als mijn grootste kracht ervaar ik de helderziende waarnemingen doen, bij tekeningen van gekleurde bijenwas. De laatste jaren ben ik ook zelf overgegaan tot het maken van wasschilderijen. Hierdoor kan ik mijn creativiteit en mijn spirituele talenten samenvoegen.

De schilderijen op de website geven niet alleen de emoties, maar ook de ontwikkelingsmogelijkheid en een stukje toekomst voor iemand aan. Dit heb ik beschreven in een “boodschap”, die bij het betreffende schilderij hoort. Zo ’n boodschap heeft als doel inzicht te krijgen in het Werkelijke Zelf. (het werkelijke Zelf kent geen angst of verdriet)

Het doel in mijn leven is uit te dragen, dat iedereen vanuit eigen kracht in staat is om gelukkig te zijn. Wij hebben heel veel oude gedachten, die ons nog steeds maken wie we nu zijn. Je denkt misschien afhankelijk te zijn van dingen en mensen, die zich in je buitenwereld bevinden, maar je bent alleen maar afhankelijk van je eigen denkpatronen. Daarmee bestel je nog steeds wat je nu nog ontvangt….

“Jouw gedachten van nu en de gedachten, die in je jeugd zijn ontstaan (die mogelijk te maken hebben met niet-liefde ervaringen en waardoor je zelfbeeld is veranderd), geven je nog steeds precies wat je denkt of hebt gedacht. Jouw beeld over :hoe een partner is, hoe een werkgever reageert, of je makkelijk aan geld kunt komen of niet, hoe de wereld naar jou is, zijn overtuigingen, en geven precies wat je denkt of hebt gedacht. De Kosmos geeft je dus alleen, wat je onbewust of bewust denkt en oordeelt er niet over. Als je daarvan los komt, maak je het kind in je vrij en mag je van jezelf zijn, wie je bent.”

Mijn levensfilosofie is dat het voor iedereen is weggelegd om gelukkig te zijn. En dat kan alleen maar als jij jezelf voor honderd procent gaat liefhebben; als je jezelf in al je struikelblokjes gaat ondersteunen en al je handelingen gaat goedkeuren.

Mijn ideaal is zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van zelfliefde…..

Cora Leder


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken