InnerNedDromen:
Vervolg dromen 1
Vervolg dromen 2
Dromen wat je wilt
10 delige droomcursus

Psychotherapie en counseling

Boeken over dromen

Kleine advertenties:

Dromen

Een derde van jouw leven slaap je. En we dromen allemaal, elke avond, ons hele leven lang. Je lichaam komt tot rust en, vrij van allerlei afleidingen uit de gewone wereld, gaat je geest op reis in een andere wereld, de droomwereld.

Misschien denk je dat je al slapend slaapt, maar het tegendeel is waar: je hersenen zijn bijna even actief gedurende je slaap als in wakende toestand. Je ogen bewegen heen en weer achter je oogleden en verkennen de vergezichten en landschappen die je zelf creert terwijl je "slaapwandelt". Nacht in nacht uit ga je op stap in het uitgestrekte landschap van je geest, een ruimte vol mogelijkheden en ontdekkingen, kansen en uitdagingen.

Jammer genoeg kan niet iedereen zich even makkelijk die ervaringen voor de geest halen... Jammer als je je droom niet kunt herinneren. Je droomt geeft zoveel informatie, kan je zoveel verder brengen in wat je weet, wat je wilt, in wat je wilt en kunt zijn en hoe je je leven kunt leiden, dat je misschien verlangt naar een mogelijkheid om er meer uit te halen dat alleen een: "gelukkig" het was maar een droom of: "hmmmm.. heerlijk gedroomd".

De volgende pagina's willen je verder helpen als je je dromen wilt zien als een gids op weg naar wat en wie je wilt en kunt zijn.

Inleiding

Ans Remmits schreef een inleiding op dromen.

10 delige droomcursus

Wendy Gillissen neemt je mee op je droomreis in een 10 delige droomcursus.

Dromen wat je wilt

Als je eenmaal weet hoe je je dromen kunt onthouden en kunt interpreteren, wil je misschien ook weten hoe je je tijdens het dromen bewust kunt worden van het feit dàt je droomt, van wàt je droomt en hoe je zelf je droomleven kunt beïnvloeden. Dat kan. Die mogelijkheid heet "lucide dromen". Lucide dromen is een manier om je bewust te laten zijn van de buitengewone ervaring die je tijdens een droom kunt hebben.
Ook aan lucide dromen besteden we daarom aandacht.

Slapen

Dromen doe je in je slaap, behalve dagdromen dan :-). Daarom binnenkort nog wat meer over slapen.


Meer over dromen

Vervolg dromen 1
Vervolg dromen 2
Dromen wat je wilt
10 delige droomcursus


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken