InnerNedMysteries:
Piramides - inleidingKleine advertenties:

Mysteries

Hoewel we in staat zijn om steeds verder door te dringen in de geheimen van het leven, staan we totnutoe voor een groot aantal onopgeloste raadsels: de wereldwonderen, Stonehenge, de invloed van de kosmos, piramides....

Niet alleen weten we feitelijk nog betrekkelijk weinig van deze zaken, ook de invloed ervan op de mens is nog een onopgelost mysterie.

Wetenschappers zullen dit laatste wellicht afdoen met de bekende kreet: "er is niets te bewijzen, en dus bestaat het ook niet", maar feit blijft dat mensen erdoor worden beinvloed in hun eigen ervaring.

InnerNed kan evenmin als anderen helemaal precies verklaren waarom dingen werken zoals ze werken. Onopgeloste mysteries zullen er (hopelijk) altijd blijven, want waarom zouden we voor alles een verklaring moeten hebben? Is het niet spannend en geeft het niet weer welke kleine wezens we in dit onmetelijke universum zijn, als we erkennen dat we dingen niet kunnen begrijpen?

Wat wel kan is ze onder je aandacht brengen, en dat wil deze nieuwe rubriek doen... We beginnen met een bijdrage van Marian en Jan over het raadsel van het oude Egypte (en meer landen) Piramides.

Als je een bijdrage aan deze rubriek zou willen schrijven, . Doe dat voordat je begint....

Mysteries:

Piramides - inleiding


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken