InnerNedPiramides:
Vragen over piramides
Bouwen van een piramide
Experimenteren
MeditatiepiramidesWil je zelf een piramide op schaal? Wil je er meer over weten? Ga dan naar www.organum.nl

Kleine advertenties:

Piramides - inleiding

Met dank aan Jan en Marian

Al eeuwenlang houden de geheimen van de piramides in Egypte de mensen op de aarde bezig. Niemand is tot op heden in staat geweest de raadsels en geheimen bloot te leggen. Misschien alleen hierom al waren de farao's en hun volgelingen zo uniek.

In het hedendaagse leven van de mens zijn er ook ook raadsels en ziektes die niet te verklaren zijn. Vaak blijven ziektes jarenlang ongeneeslijk, meestal is de aanleiding van deze problemen niet te achterhalen en worden patiŽnten met een pilletjes of met de woorden "u moet er maar mee leren leven" naar huis gestuurd. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat mensen in zo'n vroeg stadium van hun ziekte de moed al opgeven. In vele gevallen is er toch nog een oplossing of een gedeeltelijke oplossing voor hun problemen.

Vaak is de oorzaak van ziektes aan het huis te wijten; ergens in of om het huis is een hoog storend energiegehalte, wat ervoor zorgt dat de personen die er in of op wonen na verloop van tijd ziek worden en vervolgens niet of nauwelijks kunnen beteren.

Alles wat in en om de mens gebeurt gaat gepaard met energieŽn. Zo functioneert ook het herstelsysteem van het lichaam.

Stelt u het zich maar eens voor als een snijwond. Deze gaat na vrij korte tijd al weer dicht, mits er geen vuil inkomt of zich andere storende elementen voordoen die deze genezing belemmeren.

Zo werkt het gehele menselijk brein en het lichaam wat erdoor gestuurd wordt.
Als er in of om het huis bijvoorbeeld aardstralen of spanningsvelden zijn, vormen deze een blokkade voor de genezing van mensen.
Deze blokkades zijn in de piramides in het geheel niet aanwezig want de piramide heeft van nature een energie-opwekkende werking.
Deze wordt opgewekt door de juiste plaatsing en de bijzondere bouw van de piramide.

De piramides in Egypte stonden indertijd bijna allemaal recht onder een ster. Ook de gangen in de piramides waren gericht richting belangrijke sterren aan de hemel.
Dit geeft aan dat er een verband bestaat tussen de sterrenhemel en de plaatsing van de piramides. De energie wordt dan ook opgewekt door kosmische energie die alle sterren en planeten, zo ook de aarde met elkaar verbinden.

Maar in het kader van dit artikel beperken we ons tot de piramide-energie.

Meer over piramides:

Vragen over piramides
Bouwen van een piramide
Experimenteren
Meditatiepiramides


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken