InnerNed


Wat je ook doet, of je werkt als beroeps of als vrijwilliger, de kwaliteit van je werk is van groot belang voor de kwaliteit van je leven en voor je gezondheid. Veel narigheid kan worden voorkomen als je werk je boeit en inspireert.
Vandaar deze bijdragen.
Kleine advertenties:

Succes en plezier in je werk

Op zoek naar nieuwe kwaliteit en bezieling

De meest succesvolle mensen die wij kennen, zijn diegenen die genieten van wat zij doen terwijl zij het doen. Het echte plezier in het leven komt van een volkomen creatief opgaan in een taak en niet van de uiterlijke beloningen ervoor. Als je geniet van je werk, heb je een gevoel van harmonie, een zinvol bezig zijn, een vanzelfsprekend gemak. En dit gevoel van innerlijk sukses zal op de lange termijn de kans doen toenemen op grotere uiterlijke successen en beloningen. Wie de moed heeft zijn hart te volgen, brengt zo nieuwe kwaliteit en bezieling in werk en leven.

De volgende aspecten komen aan bod. Voor elk zijn er trainingen, consulten en presentaties opgenomen

INTERESSE?

Per e-mail kunt u dit laten weten. Echter, wij kunnen u via e-mail of per post alleen meer algemene informatie verstrekken. Gerichte mogelijkheden op uw eigen maat, of het maken van een nadere afspraak kan alleen na telefonisch contact.

Tel: P. Kooij 0633 922 412
E-mail: p.kooy@worldonline.nl


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken