InnerNedMeer over Bloesemremedies:
Bloesemremedies wereldwijd
Bachremedies
Ainsworths Bach remedies
Bachremedies toegepast
Bachremedies & astrologie
Bloesemremedies bij dieren
Transformatieremedies
Veel gestelde vragen
Aromatherapie

Kleine advertenties:

Transformatieremedies

Klik op de auteursnaam voor meer informatie. Sluiten: ook weer op auteursnaam klikkenKlik op de auteursnaam voor informatie
Een bijdrage van Sandra de Leeuw


Gevoelens zijn informatiebronnen en met ieder gevoel kunnen we een specifieke (verloren gewaande) informatiebron openen en gebruiken, zoals energie en kennis; de bundeling van krachten overal om ons heen. Het ontdekken dat al dat negatief is in een ander feitelijk een weerspiegeling is van onze eigen duistere niet verwerkte kant, en dat wij door confrontatie met deze spiegel erop gewezen worden dat we hiermee aan de slag moeten. Op het moment dat wij de 4e dimensie bewust gaan betreden zal ons Zelf verenigd worden met het grote bewustzijn en kunnen wij ons denken overstijgen met ons voelen.

En dan nu het dillemma, hoe gaan we dat bereiken....
Niet iedereen durft een open blik in de spiegel te geven en daadwerkelijk te zien wie daar staat, positieve en negatieve kanten meegenomen. Maar wat is nu negatief, is dat niet gewoon een verstoorde positieve kwaliteit? Door het gebruiken van de bachbloesems kun je je negatieve kwaliteiten ombuigen in positieve kwaliteiten. Dit geeft je een stuk groei en opent weer een nieuw luikje die je weer verder laat groeien. Maar wat als je op het trillingsnivo van de 4e dimensie bent beland, hoe moet je dan verder groeien.

In de eerste dimensie (een dimensie is een trillingsnivo), verbonden aan het element aarde, draait alles om het wezenlijke, het materialisme, het aarden In de tweede dimensie gaat het om het bewustworden van je lichaam en je gevoelens. In de derde dimensie gaat het om het contact met je hogere zelf, je verbinding met andere levensvormen en een dieper begrijpen. De remedies die dr. Bach heeft ontdekt sluiten hier heel mooi op aan.

Echter aangekomen in het aquariustijdperk waarin we nu zitten, zijn de mensen verhoogd in hun trillingsnivo.
De vierde dimensie, waar de transformatieremedies op werkzaam zijn (en 5e), draait om tijd(loosheid), energie en hoger weten of moet ik zeggen tijd die niet bestaat..... want wat is tijd. Tijd is slechts een begrip in het leven geroepen om ergens een invulling aan te geven, een poging alles in kaders te plaatsen.

Maar kun je de dingen in een kader plaatsen? Heeft het verleden niet invloed op de toekomst en de toekomst invloed op het verleden? Zo ook lopen alle dimensies door elkaar heen, alleen zijn niet alle dimensies voor iedereen toegankelijk. Zo kan wel van hogerhand hulp worden geboden aan iemand die nog in de 2e of 3e dimensie zit maar kan die persoon geen kontakt maken met energievormen uit de 4e of 5e dimensie, want kontakt verloopt met trillingen en als je niet op dat nivo vibreert zul je er niets van begrijpen.

De transformatieremedies helpen je om je vibratienivo te verhogen zodat hogere communicatie mogelijk is.

Hoe ben ik er ooit toe gekomen om deze remedielijn te maken.
Nadat ik had ontdekt dat ik "gewone" bloesemremedies kon maken, raakte mijn eigen ontwikkeling in een soort van stroomversnelling. Ik kreeg meer en meer informatie door en kon op gegeven moment zelfs de informatie vertalen naar een vaste vorm. Dit bracht mij op het idee op de informatie over te zetten naar een drager, in dit geval brandy en water. Alsof ik nooit anders had gedaan en altijd heb geweten hoe dit moest prepareerde ik de eerste energetische remedie "sleutel". Deze remedie was en is waarlijk een sleutel tot alles, het geeft een synergetische werking als er meerdere remedies tegelijk worden gebruikt, het geeft toegang tot oude (verloren gewaande) kennis.
Met ieder stapje van mijn eigen spirituele ontwikkeling, ontstaat er weer een nieuwe remedie, die mij, en hopelijk velen met mij weer een stapje verder brengt…. Tot we eindelijk daar zijn waar we horen te zijn…. THUIS.

Mijn hand
Durf je het aan
om mijn hand beet te nemen
Om je echt te laten gaan
Durf je het aan
om naar jezelf te kijken
Om dichter bij jezelf te staan
Durf je het aan....
Wat sta je daar dan
Ik wil het je graag geven...
Pak mijn hand en ga weer leven


Meer over bloesemremedies

Bloesemremedies wereldwijd
Bachremedies
Ainsworths Bach remedies
Bachremedies toegepast
Bachremedies & astrologie
Bloesemremedies bij dieren
Transformatieremedies
Veel gestelde vragen


Meer van Sandra de Leeuw

APS pijnbestrijding


Achtergrondinformatie

Het verschil tussen Aromatherapie en Bloesemtherapie

De rubriek Geneeswijzen


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken