E-energy – bijwerkingen – hoe toe te passen – apotheek – meningen – prijs – waar te kopen – forum

0
Rate this post

Het begin van een nieuw decennium brengt nieuwe resoluties met zich mee om het leven te verbeteren, waaronder een gezondere levensstijl. Hier E-energy zijn 20 praktische gezondheid tips om u te helpen beginnen met gezond leven in 2020. 1. Eet een gezond dieet 1_20190529_091438_LR Foto: FAO / J. Grey Eet een combinatie van verschillende voedingsmiddelen, waaronder fruit, groenten, peulvruchten, noten en hele granen. Volwassenen moeten ten minste vijf porties (400 g) groenten en fruit per dag eten.

E-energy – prijs – waar te kopen – forum

U kunt uw inname van groenten en fruit te verbeteren door altijd inclusief groenten in uw maaltijd; het eten prijs van verse groenten en fruit als snacks; het eten van een verscheidenheid E-energy van groenten en fruit; en het eten van hen in het seizoen. Door gezond te eten, vermindert u uw risico forum op E-energy waar te kopen ondervoeding en niet-communicatieve ziekten (NCD ‘ s) zoals diabetes, hart-en vaatziekten, beroerte en kanker. 2. Minder zout en suiker consumeren 2_WHO_056764.orig Foto: WHO / C. Black Filippino ‘ s consumeren tweemaal de aanbevolen hoeveelheid natrium, waardoor ze risico lopen op hoge bloeddruk, wat op zijn beurt het risico op hart-en vaatziekten verhoogt.

De meeste mensen krijgen hun natrium door zout. Verlaag uw zoutopname tot 5 g per dag, wat overeenkomt met ongeveer één theelepel. Het prijs E-energy is makkelijker om dit te doen door het beperken van de hoeveelheid zout, sojasaus, vissaus en andere hoog-natrium specerijen bij het bereiden van maaltijden; het verwijderen van zout, kruiden en specerijen uit uw eettafel; het vermijden van zout snacks; en het kiezen van laag-natrium producten. Aan de andere waar te kopen kant, het forum consumeren van overmatige hoeveelheden suikers verhoogt het risico van tandbederf en ongezonde E-energy gewichtstoename.

E-energy – hoe toe te passen – apotheek – meningen

Bij volwassenen en kinderen moet de inname van vrije suikers worden beperkt tot minder dan 10% van de totale hoe toe te passen energieopname. Dit is gelijk aan 50 g of ongeveer 12 theelepels voor een VOLWASSENE. Die adviseert E-energy minder dan 5% van de totale energie-inname te consumeren voor extra gezondheidsvoordelen. U kunt uw inname van suiker verminderen door de consumptie van suikerhoudende snacks, snoepjes en met suiker gezoet dranken apotheek te beperken. 3. Vermindering meningen van de inname van schadelijke vetten 3_WHO_056149.img Foto: WHO / S. Volkov De E-energy verbruikte vetten moeten lager zijn dan 30% van de totale energie-opname. Dit zal helpen voorkomen ongezonde gewichtstoename en NCD ‘ s. Er zijn verschillende soorten vetten, maar onverzadigde vetten hebben de hoe toe te passen voorkeur boven verzadigde vetten en transvetten.

De WHO beveelt aan verzadigde vetten terug te brengen tot minder dan 10% van de totale energie-opname; transvetten terug te brengen tot minder dan 1% van de totale energie-opname; en zowel verzadigde vetten apotheek als transvetten te vervangen door onverzadigde vetten. De te verkiezen E-energy onverzadigde vetten worden gevonden in vis, avocado en noten, en in zonnebloemen, sojabonen, canola en olijfolie; verzadigde vetten worden gevonden in vet vlees, boter, palm-en kokosolie, room, kaas, ghee en reuzel; en transvetten worden gevonden in gebakken en gefrituurde meningen voedingsmiddelen, en voorverpakte snacks en voedingsmiddelen, zoals bevroren pizza, koekjes, koekjes, en kookolie en smeer. 4. Vermijd E-energy schadelijk gebruik van alcohol 4_WHO_056030.img Foto: WHO / S. Volkov Er is geen veilig niveau voor het drinken van alcohol.

E-energy – bijwerkingen – Nederland

Alcoholconsumptie kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals geestelijke en gedragsstoornissen, bijwerkingen waaronder E-energy alcoholafhankelijkheid, belangrijke NCD ‘ s zoals levercirrose, sommige Nederland vormen van kanker en hartziekten, alsmede verwondingen als gevolg van geweld en botsingen en botsingen op de weg. 5. Niet roken. 5_F9_05052016_PH_03850_LR Foto: WHO / Y. Shimizu Rooktabak veroorzaakt NCD ‘ s zoals longziekte, hartziekte en beroerte.

Tabak doodt niet alleen de directe rokers, maar zelfs niet-rokers door blootstelling aan tweedehands tabak. Momenteel zijn er ongeveer 15,9 miljoen Filippijnse volwassenen die roken tabak, maar 7 op de 10 rokers E-energy zijn geïnteresseerd bijwerkingen of van plan om te stoppen. Als je nu rookt, is het nog niet te laat om te stoppen. Zodra u dat doet, zult u onmiddellijk en op lange termijn gezondheidsvoordelen ervaren. Als je niet rookt, is dat geweldig! Begin niet met roken en vecht voor uw recht om tabak-rookvrije lucht in te ademen. 6. Actief zijn 6_F2_300032016_PH_06573_LR Foto: WHO / Y. Shimizu Lichamelijke activiteit wordt Nederland gedefinieerd E-energy als elke lichamelijke beweging die wordt geproduceerd door skeletspieren die energie-uitgaven vereist.

E-energy – kritiek – het werkt

Dit omvat oefeningen en activiteiten tijdens het werken, spelen, het uitvoeren van huishoudelijke taken, reizen en het verrichten van recreatieve bezigheden. De hoeveelheid lichamelijke activiteit die u nodig heeft hangt af van uw leeftijdscategorie, maar volwassenen van 18-64 jaar kritiek moeten E-energy minstens 150 minuten lichamelijke activiteit van matige intensiteit gedurende de hele week doen. Verhoog de matige lichamelijke activiteit tot 300 minuten per week het werkt voor extra gezondheidsvoordelen. 7. Controleer uw bloeddruk regelmatig. 7_IMG_3982_LR Foto: WHO / F. Tanggol Hypertensie, of hoge bloeddruk, wordt een “stille moordenaar”genoemd.

Dit komt omdat veel mensen die hypertensie hebben misschien niet op de hoogte van het probleem omdat het misschien geen kritiek symptomen. Als ongecontroleerd, hypertensie kan leiden tot hart, hersenen, E-energy nieren en andere ziekten. Laat uw bloeddruk regelmatig controleren door een gezondheidswerker zodat u uw nummers kent. Als uw bloeddruk hoog is, vraag Het advies van een gezondheidswerker. Dit is van vitaal belang voor de preventie en beheersing van hypertensie. 8. Laat je testen. 8_IMG_6015_LR Foto: WHO / F. Tanggol Jezelf laten testen is een belangrijke stap in het kennen van uw gezondheidstoestand, E-energy vooral als het werkt het gaat om HIV, hepatitis B, seksueel overdraagbare aandoeningen (soa ‘ s) en tuberculose (TB). Onbehandeld kunnen deze ziekten leiden tot ernstige complicaties en zelfs de dood.

Het kennen van uw status betekent dat u weet hoe u deze ziekten moet blijven voorkomen of, als u erachter komt dat u positief bent, krijgt u de zorg en behandeling die u nodig hebt. Ga naar een openbare of particuliere gezondheidsinstelling, waar je je ook prettig voelt, om jezelf te laten testen. 9. Gevaccineerd worden 9_IMG_1210_LR Foto: WHO / F. Tanggol Vaccinatie is een van E-energy de meest effectieve manieren om ziekten te voorkomen. Vaccins werken met de natuurlijke afweer van uw lichaam om bescherming te bouwen tegen ziekten zoals baarmoederhalskanker, cholera, difterie, hepatitis B, influenza, mazelen, bof, pneumonie, polio, rabiës, rubella, tetanus, tyfus en gele koorts.

E-energy – hoe te gebruiken – Bestellen

Op de Filippijnen worden gratis vaccins verstrekt aan kinderen van 1 jaar en jonger als onderdeel van het routinematige immunisatieprogramma van het Ministerie van Volksgezondheid. Als hoe te gebruiken u een adolescent of volwassene bent, kunt u uw arts vragen of u uw immunisatiestatus E-energy wilt controleren of dat u uzelf wilt laten vaccineren. 10. Veilige seks beoefenen 10_IMG_7965_LR Foto: WHO / F. Tanggol Zorg voor uw seksuele gezondheid is belangrijk voor uw algehele gezondheid en welzijn. Gebruik veilige seks om HIV en andere seksueel Bestellen overdraagbare infecties zoals gonorroe en syfilis te hoe te gebruiken voorkomen.

Er zijn beschikbare preventiemaatregelen zoals pre-exposure profylaxe (PrEP) die u zullen beschermen tegen HIV en condooms die u zullen beschermen tegen HIV en andere soa ‘ s. 11. Bedek uw mond wanneer u hoest of niest 11_WHO_012542.orig_crop Foto: who / I. Brown Ziekten zoals griep, longontsteking en tuberculose worden via de lucht overgedragen. Wanneer een geïnfecteerde persoon hoest of niest, kunnen infectieuze agentia worden doorgegeven aan anderen via druppeltjes via de lucht. Wanneer u een hoest of nies voelt opkomen, E-energy zorg er dan voor dat u uw mond met een gezichtsmasker hebt bedekt of een weefsel Bestellen gebruikt, gooi het dan voorzichtig weg.

Als u geen weefsel in de buurt hebt wanneer u hoest of niest, bedek dan zo veel mogelijk uw mond met de boef (of de binnenkant) van uw elleboog. 12. Voorkom muggenbeten 12_F7_28102015_PH_01283_LR Foto: WHO / Y. Shimizu Muggen zijn een van de dodelijkste dieren ter wereld. Ziekten als dengue, chikungunya, malaria en lymfefilariasis worden overgedragen door muggen en blijven Filipino ‘ s treffen. U kunt eenvoudige maatregelen nemen om uzelf en uw E-energy dierbaren te beschermen tegen door muggen overgedragen ziekten.

Als u reist naar een gebied met bekende muggenziekten, raadpleeg dan een arts voor een vaccin om ziekten zoals Japanse encefalitis en gele koorts te voorkomen of als u antimalariamedicijnen moet gebruiken. Draag lichtgekleurde shirts met lange mouwen en broeken en gebruik insectwerend middel. Gebruik thuis raam-en deurschermen, gebruik bednetten en maak elke week je omgeving schoon om muggen te kweken. 13. Volg verkeersregels 13_WHO_059700.orig_LR Foto: WHO / D. Rodriguez Verkeersongevallen claimen meer dan een miljoen levens over de hele wereld en miljoenen anderen raken gewond.

Samenvatting

Letsels in het wegverkeer zijn te voorkomen door middel van een verscheidenheid aan maatregelen die door de overheid worden uitgevoerd, zoals sterke wetgeving en handhaving, veiliger infrastructuur-en voertuignormen, en verbeterde zorg na een ongeval. U kunt zelf ook verkeersongevallen voorkomen door ervoor te zorgen dat u de verkeersregels, zoals het gebruik van de veiligheidsgordel voor volwassenen en kinderbeveiligingssystemen voor uw kinderen, het dragen van een helm bij het rijden op een motorfiets of fiets, niet drinken en rijden, en niet het gebruik van uw mobiele telefoon tijdens het rijden.

GEZONDHEID

LAISSER UN COMMENTAIRE

Please enter your comment!
Please enter your name here