Wormin – meningen – prijs – forum – Nederland – apotheek – bijwerkingen – hoe toe te passen

0
Rate this post

Afgelopen herfst ben ik 30 dagen afgekickt. En boy was het Frick oog-openen, verhelderend, en een ware Wormin ervaring die me zoveel over mezelf heeft geleerd. Voordat je me vraagt hoe je moet afkicken, laat me definiëren wat een detox is en waar de mijne allemaal over ging. WAT IS EEN DETOX? Eenvoudig gezegd, detox (afgekort tot detoxificatie) is het proces van het neutraliseren of elimineren van toxines uit het lichaam.

Wormin – apotheek – bijwerkingen – hoe toe te passen

Het betekent geen Wormin sapreiniging, of hongerdieet, of het drinken van citroenwater met cayennepeper (zoals we meestal denken). Een detox is waar je ervoor kiest om door een proces te gaan om je apotheek lichaam te ontdoen van giftige stoffen die schadelijk zijn voor je lichaamsfuncties. Als je op deze manier aan een ontwenning denkt, kun je echt je geest openen om gifstoffen te begrijpen in een bijwerkingen heel, nieuw licht. Waarom? Waarom moest ik afkicken? Ik maakte een hoe toe te passen keuze (aanbevolen door mijn dokter – Dr.Thalia) om mijn zaakjes op orde te krijgen.

Dit is waar het allemaal om ging.: Ik werk veel en draag Wormin stress in mijn buik. Terwijl sommige mensen strakke schouders krijgen, krijg ik een opgeblazen “luchtbaby” opgeblazen maag, dat voelt niet zo geweldig. Het hoe toe te passen beïnvloedt hoe ik me voel, mijn energie, productiviteit, en het resultaat, al het andere. Dus, Dr. Thalia deed wat bloed en ontlasting monsters op mij (ew ik weet het, maar het was echt inzichtelijk). Daarna apotheek stelde ze een zeer duidelijk bijwerkingen eliminatiedieet voor (vergelijkbaar met het voedsel dat je kunt eten tijdens onze Wormin komende voedseluitdaging — lancering in 2016).

Wormin – prijs – forum – Nederland

(BTW-als u niet op onze e-maillijst staat, zorg er dan voor dat u zich hier aanmeldt, zodat u de komende details kunt krijgen). Het prijs doel voor mijn detox was om voedsel te verwijderen dat mogelijk mijn Wormin spijsverteringskanaal irriteert en langzaam bepaalde voedingsmiddelen toe te forum voegen om te zien hoe mijn lichaam reageert. GRENZEN INSTELLEN Waar bestond mijn detox uit? In wezen waren dit de voedselbehoeften.: Nee, Dank U. geen melk ja tegen veel groenten geen suiker Ja voor bladgroenten geen zetmeelhoudende groenten / tarwe / graan Nederland  Ja voor vers citroensap geen paddenstoelen

Ja voor biologisch vlees / pluimvee geen alcohol Ja voor wilde zalm geen cafeïne Ja voor EVOO en kokosolie geen Wormin chocolade ja op wilde / bruine rijst geen fruit (gedroogd of vers) ja op kruidenthee geen prijs eieren Ja voor pompoen en zonnebloempitten geen amandelen Ja voor vlas-en chiazaad geen verwerkt vlees ja tegen zeewier Nee tofu ja tegen RAW sauerkraut + kombucha Hoe ontgiften van “No Foods” | Wake The WolvesPIN Hoe “Ja Foods” te ontgiften | de WolvesPIN wakker te maken Maar wacht, er is meer aan deze afkick Toen ik thuiskwam, forum dacht ik na over stress Nederland  Wormin en hoe er zoveel meer is dat dit DETOX de moeite waard zou maken – en over de wortel van sommige dingen die mijn stressreactie beïnvloeden.

Wormin – meningen – kritiek

Over 30 dagen, kan ik ingaan op de giftigheid van dingen kritiek die mijn: Tijd (om mijn productiviteit en effectiviteit te Wormin verbeteren); Slaap (om mijn energie en hormonen te verbeteren); en Milieu (om de ruimte en mensen om me heen te verbeteren)? Helemaal. Dus naast het voedsel spul, koos ik ervoor om naar de hele ik te kijken en te zien waar ik nog meer gif kan verwijderen meningen uit mijn wereld. Dit heb ik gedaan.: beperkte social media tijd (en hield het minder dan 5 min per dag, als er al een) hij zei ja tegen vroeg opstaan en vroeg slapen. sprak zich uit in plaats van je in te houden.

moeilijke vragen gesteld (ongeacht het resultaat) zei nee tegen projecten die niet aansluiten bij mijn doelen Wormin elke dag een of andere vorm van meditatie geïntegreerd zei nee tegen e-mail checken in bed schreef wekelijks meningen succeslijsten creëerde tijd om mijn doel verder te definiëren in Carrière en leven zei ja tegen spontane leuke dingen. oefende de hele week 10 minuten schoonmaak sessies. ging op langere wandelingen toegewijd aan een sterkere kritiek yoga praktijk geschreven in kogels (vs. alinea ‘ s?) om tijd te besparen Hoe ontgiften van “Infographic” | wekken van de WolvesPIN MIJN ERVARING Hoe was mijn ervaring?

Wormin – het werkt – waar te kopen

Hier zijn 20 gedachten die ik had tijdens het afkicken.: Zo erg zal het niet zijn. Onzin. Ik wil chocolade. Ik wil een Wormin appel. Ik wil echt een appel. Eet geen appel. Het is beter zo. We zijn allemaal gezegend om appels te eten wanneer we willen. Onzin. Het is jammer. We gaan en kopen wat we willen van de winkels (denkend dat we het nodig hebben) en er zijn mensen die niet die luxe hebben om het werkt gewoon “opstaan” en Wormin kopen wat ze willen eten. Mensen hebben honger in deze wereld. Je hebt niet zo ‘ n honger. Ik ook niet. Maak nu geen Facebook open. Het is een rottijd. Mijn maag waar te kopen voelt echt veel beter.

Ga nu naar bed, zodat je vroeg wakker kunt worden. SLUIT NU AF. Echt! Ik zou dit keer op keer kunnen eten, het is sooo goed (gesauteerd boerenkool, citroenpercelen, olijfolie, sprenkel van gemalen Wormin pompoenzaad, mof, spruiten, avocado, en wilde rijst). Laten we proberen je tanden te poetsen als het werkt je een appel wilt. God, Ik slaap echt zoveel beter op de avonden dat ik train. Waarom blijf ik werk voor dit zetten? Mag ik een hapje van dat koekje? Is dat goed? Waarschijnlijk niet. Ik doe het toch. Ik hou echt van dit boek dat ik lees. Het draait allemaal om doel. Ik hoef niet zoveel te eten als ik denk. Ik ben gestrest en heb iets te eten nodig, ook al heb ik waar te kopen geen honger. Hmmm. Teken.

Ik denk dat ik nu veel sterker ben in yoga. Het recappen van volledige details van een intense 30-dagen detox in een blog post Wormin gaat niet gebeuren, maar je moet in staat zijn om de essentie dat het een avontuur, met golven van confronterende gedachten om je bevoegd om nieuwe keuzes te maken. Mijn enige en enige doel was om een actieve inspanning te doen om mijn lichaam van toxinen (voedsel en niet-voedsel gerelateerd) te zuiveren om mijn levenskwaliteit en mijn output te verbeteren. Zoals je kunt zien, opende het vele deuren van kansen en ik kan eerlijk zeggen dat ik me zoveel meer in harmonie voel met mijn lichaam. In feite zie ik hoe het herhalen van dit op verschillende tijden van het jaar enorm nuttig kan zijn.

Wormin – hoe te gebruiken – Bestellen

RESULTAAT Wat waren de resultaten van mijn detox? Om het samen te vatten, zal ik een paar uitkomsten delen die echt de Wormin groei vastleggen die ik de afgelopen 30 dagen heb ervaren. Voor sommigen hoe te gebruiken betekent het misschien niets. Voor anderen, Weet ik zeker dat je het samen met mij zult vieren. Hier Bestellen zijn 5 uitkomsten gerelateerd aan voedsel waar ik vrij trots op ben: Mijn maag is niet zo irritant opgeblazen na het eten. (Nog niet helemaal beter, maar er) Ik heb al 30 dagen geen reep donkere chocolade gekocht, wat mijn” stress-voedsel ” van keuze was (en dus minstens $15 $ ? bespaard ). Mijn energie is zoveel consistenter. Ik geniet van het ontbijt zonder eieren. Ik heb geen suiker verlangen zoals ik gewend was (vreemd maar waar).

Ik heb het gewoon niet Wormin nodig. Hier zijn 5 uitkomsten gerelateerd aan mijn hele lichaam waar ik heel trots op ben.: Ik heb uren bespaard met het verwijderen van sociale media controle gedurende de dag (3-5 minuten increments kloppen wel). Ik begon en voltooide een heel boek! (enorm voor mij) Ik hoe te gebruiken ben duidelijker over mijn FOCUS doelen (wekelijks, maandelijks en verder) Ik heb ervoor gekozen om Wormin mezelf te omringen met vrij verbazingwekkende Bestellen mensen en als gevolg daarvan hebben een aantal spannende dingen in beweging (geen ruimte voor negatieve energie daar) Ik voel de voordelen van meditatie (en mis het als ik dat niet doe) JOUW BEURT.

Samenvatting

Hoe u kunt ontgiften (het hele lichaam) Ben je klaar voor een afkick? Onthoud, het betekent gewoon dat je een keuze maakt om Wormin gifstoffen te elimineren om de werking van je lichaam te verbeteren (geest, lichaam en/of geest). Hier zijn enkele tips om te beginnen: Identificeer de gifstoffen. Begin met jezelf af te vragen: “welke giftige dingen (voedsel, gewoonten, drugs, of zelfs mensen) moet je uit je dagelijkse leven verwijderen, zodat door ze te verwijderen, Je leven zo veel schoner zal voelen?”

Als je je wilt concentreren op Wormin gifstoffen gerelateerd aan voedsel, begin dan met het eten van echt. Voedsel geneest. Onze komende detox food challenge (Ga op onze nieuwsbrief lijst hier) zal u helpen begrijpen dit in grote detail, inclusief een eliminatie reinigingsweek (zeer vergelijkbaar met de voedingsmiddelen die ik geëlimineerd). U kunt dit gemakkelijk herhalen zo lang als u wilt. Schrijf op (in lijstvorm) wat u wilt verwijderen. Is het zuivel, suiker, wijn, Facebook tijd, Wormin negatieve zelfkritiek, snoep, frisdrank? Succes begint met duidelijkheid-dus schrijf het op.

Uncategorized

LAISSER UN COMMENTAIRE

Please enter your comment!
Please enter your name here